La Plataforma en Defensa dels Serveis Públics de Rubí dóna suport a la vaga general

La Plataforma en Defensa dels Serveis Públics de Rubí ha acordat donar suport a  la vaga general del pròxim  14 de novembre convocada per la Confederació Europea de Sindicats.

Els motius per fer la vaga són molts, i tenen estreta relació amb tot el que els ciutadans de la Plataforma denunciem ja fa temps.

Donem suport a  la vaga perquè  les polítiques de retallades en despeses socials, en sanitat, en educació, provoquen que cada vegada hi hagi més desigualtats.

Perquè les polítiques del PP i CiU són injustes per a la majoria i inútils per sortir de la crisi, i s’estan portant a terme  per deixar desmantellats els serveis públics bàsics i privatitzar-los, proporcionant negoci a unes empreses que donaran servei a uns pocs privilegiats.

Perquè per pagar el deute dels bancs i de les grans empreses, estan eliminant beques, congelant les pensions, reduint prestacions a l’atur, rebaixant salaris, apujant les matrícules universitàries, eliminant llits d’hospitals i contractes de mestres…

Perquè ens apugen l’IVA  i altres impostos i al mateix temps decreten una amnistia per als defraudadors i donen privilegis fiscals a les grans fortunes.

Perquè la meitat dels joves no tenen possibilitat de trobar feina i han d’emigrar, i qui treballa es troba que li van retallant el sou i els drets laborals que s’havien aconseguit a base de moltes lluites i sofriments durant molts anys.

Perquè hi ha molts pisos buits i moltes persones no tenen habitatge, i contínuament es van produint desallotjaments  a famílies que queden abocades a viure al marge de la societat.

Perquè estem en una situació d’emergència social i no creiem que sigui inevitable. Exigim que s’apliquin polítiques econòmiques més justes, fonamentades en el repartiment de la riquesa i del treball, i apartar-se d’aquesta corrent neoliberal que roba i ofega al sector més dèbil de la nostra societat, posant-se al servei dels especuladors, dels bancs alemanys i del Fons Monetari Internacional, poders que els ciutadans no podem votar i que estan fora de tot control democràtic.

Per això donem suport a  la vaga general del 14 de novembre, per exigir als governants que facin un gir en la política per protegir els nostres drets i serveis públics, base de la convivència social. Per demanar que legislin a favor nostre, i no al contrari com estan fent.

Tots, mestres i alumnes, metges i malalts, rubinencs del centre i de les urbanitzacions, funcionaris i laborals, jubilats, aturats, immigrants, tots som (o serem) afectats i hauríem de fer visible la nostra protesta.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari