La Plataforma en Defensa dels Serveis Públics es posiciona en contra de la privatització d’institucions sanitàries

Davant la notícia publicada al diari “El Pais” el propassat 10 de febrer relacionada amb la possible privatització de 13 grans institucions sanitàries de Catalunya, La Plataforma en Defensa dels Serveis Públics de Rubí vol mostrar el seu rebuig frontal a aquesta mesura i la seva preocupació només pel fet de que es pugui estar plantejant a la Conselleria de Salut de la Generalitat de Catalunya liderada per l’inestimable senyor Boi Ruiz.

No ens allargarem amb anàlisis generals que ja han estat prou presents  als nostres mitjans de comunicació i a les xarxes.

Sí volem aproximar el debat a la nostra ciutat fent palès que aquesta privatització afectaria al Consorci Sanitari de Terrassa que gestiona l’Hospital de Terrassa i  dos dels nostres CAP, Sant Genís i Anton de Borja.

És inconcebible que una entitat  privada vulgui gestionar una empresa que generi pèrdues. Els  serveis de salut són forçosament deficitaris econòmicament parlant, malgrat es pugui optimitzar la seva gestió. Només rebaixant la qualitat de l’assistència, reduint  la plantilla (amb els consegüents acomiadaments), disminuint  els recursos i aprimant la cartera de serveis, pot arribar a haver-hi beneficis econòmics… i seria en detriment dels beneficis en salut.

Un projecte d’aquest tipus, com ja s’ha vist en altres experiències properes, té com a únic objectiu la privatització dels guanys i la socialització de les pèrdues.

Diem no a la privatització del sector públic!!!

Prou retallades!!!

Els nostres drets no es toquen!!!

PLATAFORMA EN DEFENSA DELS SERVEIS PÚBLICS DE RUBÍ

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari